Representant

Kerim Jaber

Hei! Jeg heter Kerim Jaber og stiller til valg for Arbeiderpartiet Vestfold valgkrets. Jeg er 21 år gammel og bor I Andebu. Jeg sitter som folkevalgt for Arbeiderpartiet i Sandefjord kommune og sitter som kasserer i Sandefjord Arbeiderparti. Like muligheter, inkludering og solidaritet, betyr mye for meg. Jeg vil jobbe for en sterk fellesskole, der alle uansett bakgrunn møtes og gis de samme mulighetene til å lykkes.

Kerim Jaber

Bli bedre kjent med Kerim Jaber:

Jeg tar en bachelor i Midtøsten-studier med arabisk ved universitetet i Oslo og er veldig glad i å reise og språk. Jeg engasjerer meg sterkt for en mer solidarisk utenrikspolitikk, og at vi kan få til å løse de store oppgavene verden står ovenfor i felleskap, på tvers av landegrenser. I tillegg brenner jeg for den sterke fellesskolen og de mulighetene den gir oss i Norge, uansett bakgrunn og størrelse på lommeboken. 

Etter 8 år med en høyreregjering, har Norges posisjon som fredsnasjon blitt svekket. Vi har tatt en mer passiv tilnærming til Palestina-konflikten og bøyet oss for stormakter som Kina. Jeg har troen på at en sterk regjering ledet av Arbeiderpartiet, vil igjen være det riktige med på å løfte Norge tilbake til å bli en ledende fredsnasjon. 

Mitt hjemfylke Vestfold har kanskje den beste plasseringen i landet. Vi har den fineste kysten om sommeren og de fineste skiløypene om vinteren. Nærhet til Oslo og verden med flyplassen på Torp. For meg som er student og som pendler mye mellom Oslo og Vestfold, er togtilbudet veldig viktig. Arbeiderpartiet er helt krystallklare på at Vestfoldbanen skal bygges ut med dobbeltspor helt til Skien. Her har den nåværende regjeringen vært altfor passive, og bare det er en god nok grunn til at du bør stemme på Arbeiderpartiet til høsten. 

  • Veldig glad i språk og kommunikasjon, I tillegg til norsk og engelsk, er jeg flytende i arabisk og fransk. "Je m`appelle Kerim et votez pour le parti travailliste". 

  • Har røtter fra Tunisia og er veldig glad i å reise og oppleve nye ting. Var faktisk i utlandet når Norge stengte ned på grunn av pandemien. 

  • Hadde jeg vært statsminister for en dag, ville jeg anerkjent Palestina som en egen stat og økt stipendet for studenter.